Startsidan » Jobb och resa

Min Rosa är på väg hem!

23 Okt 2009 1 kommentar »

Packade min rosa väska och gav mig av mot sjukhusset för att jobba min sista natt för denna gång.

IMG_7380

Har haft en mycket lugn och trevlig bemanningsvecka i Stockholm. Planerade operationer på, för övrigt, friska patienter brukar inte medföra så mycket jobb. Speciellt när två av kirurgerna är på ”läkarkonvent” och bara halva avdelningen är belagd!!!

Att komma hem och inte vara utsliten är inte dumt. Jag kommer behöva alla mina krafter till lördagen då vi först skall ha släktkallas för Johanna och sedan 30-års fest med vännerna.

På söndag bär det åter iväg! Ingen rast och ingen ro!!!

Skall åter få komma till det sjukhus där jag gjorde min Norgedebut som sykepleier förra sommaren, Haukeland Universitetssykehus i underbara och regniga Bergen!

/Andreas

1 kommentar »

  • Annelie Ivekrans sa:

    Hallo Andreas!!!
    Så nu har du gjort Nacka sjukhus du oxå….Jag och Sabine var dær før ett tag sedan oxå. trevlig avdelning tycker jag. jag ska tillbaka en vænda i November och en i december oxå. Hørde av Mino som ær på Rikshospitalet och har det bara bra. Min føretrædare på den hær avdelningen ær fader Maxime och som vanligt ær alla nøjda och glada nær det ær bemanning från Xtra personell. Jag befinner mig på Medicin 3 i Kongsberg Norge och har det bara toppen…..Men det regnar hær oxå….Men i førrgår natt såg jag de førsta snøflingorna och det var morsomt!!! Så jag ønskar dig en trevlig tur till Bergen och støterdu på några kændisar eller nya kollegor så får du hælsa… Jag har træffat Kicki från Kungsbacka och Inger från Sandviken…..och nær jag var i Oslo fikade jag med Emelie och Lovisa…..E ni dær ute nånstans så hør av er, Det ær så roligt med massa nya vænner…och kollegor. De saknar oss på MAVA i Uddevalla, det var tider det!!! Kramar från Annelie Ivekrans